Darbuotojų atrankos įmonės gali Jums padėti išlikti verslo aukštumoje. Šiandienos rinka labai konkurencinga, kandidatai orientuoti į sėkmingai augančias organizacijas, dažnai susidūriama  su talentų paieškos ir samdymo problema.  Taigi kvalifikuoto specialisto, profesionalaus darbuotojo paieška, tampa labai svarbiu uždaviniu vadovui. Geros darbuotojų paieškos paslaugos gali Jums padėti, jos jau turi kandidatų kurie yra tiksliniai ir  tinkami jūsų atviroms darbo vietoms. Tai yra didelis privalumas, kuris gali žymiai sutrumpinti viso ciklo įdarbinimo procesą.

Personalo atrankos įmonės turės prieigą prie geriausių talentų; tai apima prieigą prie aktyviai ieškančių kandidatų, taip pat talentų, kurie šiuo metu dirba kitur. Statistiškai labiau tikėtina, kad galėsite pasiekti geriausius darbo ieškančius asmenis rinkoje. Personalo atrankos agentūra atlieka pirminius kandidatų patikrinimus, kurie yra svarbūs svarstant potencialius darbuotojus; tai gali užimti labai daug laiko, nes tai susiję su nuorodų nagrinėjimu, preliminarių interviu atlikimu ir užtikrinimu, kad kandidatas atitiktų savo pažadus CV.

Personalo paieška sudėtingas ir daug pastangų reikalaujantis procesas. „LinkedIn“ duomenimis, tik 12 proc. darbo jėgos aktyviai ieško darbo. Personalo atrankos kompanija ne tik laukia, kol kandidatas taps aktyvus – jie stebi konkurentus ir panašių pareigų turinčių žmonių rinką, kad pamatytų, ar kas nors yra atviras naujiems darbo pasiūlymams. „Galvų medžiotojai“ turi laiko ir metodų kaip pasiekti pasyvius kandidatus. Organizacijos daugeliu atvejų ieško žmonių, turinčių geros patirties ar profesinės kompetencijos, kad galėtų prisijungti prie jų įmonės. Atrankos agentūros sujungia klientus su geriausiais ir ryškiausiais savo srities talentais.

Siekiant užtikrinti kokybišką internetinės svetainės veikimą, svetainė naudoja slapukus (cookies). Jei sutinkate, tiesiog naudokitės svetaine kaip įprastai. Privatumo politika